DSC_0604 2.jpg

Delta Academy

Een leven lang leren: dat vinden wij belangrijk. Daarom hebben we een eigen opleidingscentrum. In eerste opgericht om onze eigen beveiligers te trainen en later voor externe bedrijven en particulieren.

 

Aan de Delta Academy geven onze gecertificeerde docenten taaltrainingen op diverse niveaus. Ook bieden we trainingen EHBO en ISPS. Bij u op locatie of bij ons op de Academy.

Alle cursussen

Taaltrainingen Bonaire. Delta Academy. Taalcursussen.

Taaltrainingen

Als je de taal van je doelgroep spreekt, maak je pas écht contact. Tijdens onze taaltrainingen leer je Papiaments, Engels, Nederlands of Spaans. Je leert lezen, schrijven, luisteren en spreken. Na afloop van de training ontvang je een certificaat.

EHBO Bonaire. Delta Academy. First Aid cursus.

EHBO Cursus

Een ongeluk zit in een klein hoekje. In een noodsituatie kan snel handelen levens redden. Wat is het dan fijn als je niet in paniek raakt en weet wat je moet doen! Tijdens onze EHBO-cursus leert u hoe u het slachtoffer van een ongeval kunt helpen.

ISPS Bonaire. Delta Academy. Havenbeveiliging.

ISPS

Gaat u in de haven werken? Dan is een ISPS-certificering verplicht. Bij ons volgt u deze cursus online. De datum van het certificaat verloopt niet, dus een  vervolgcursus is niet nodig. Het certificaat is goedgekeurd door de Maritime and Coastguard Agency.

Delta Academy. Training Beveiliger

Delta Beveiligers

Onze nieuwe collega's worden met een meerdaagse training opgeleid tot Delta beveiliger. Onze instructeurs met ervaring in de branche nemen de nieuwe collega's mee in een aantal belangrijke thema's. Benieuwd naar alle soorten beveiliging die Delta aanbiedt?

2T6A3213.jpg

Neem contact op
voor meer informatie!

+599 717-1877

15 Julio A. Abraham Boulevard Kralendijk, Caribisch Nederland

  • Facebook+Icon+Black
  • linkedin_black_logo_icon_147114

Dank voor het versturen!