top of page
Beveiliging Bonaire. Delta Academy. Beveiliging.

Al 10 jaar lang

Veiligheid, vriendelijkheid en vertrouwen. Dat biedt Delta Caribe. Al tien jaar lang. In bedrijfspanden, zorginstellingen en scholen. Maar ook tijdens evenementen, in winkelgebieden en op straat. Met een team van ruim 100 medewerkers brengen we orde, rust en overzicht op Bonaire.

Beveiliging Bonaire. Delta Academy. Beveiliging.

Protecting what matters most

Wat we doen

We voorkomen onveilige situaties door zichtbare en onzichtbare beveiliging. Daarbij gaan mensen en techniek hand in hand. Omdat mensenogen niet voortdurend in elke ruimte beschikbaar zijn, werken we ook met geavanceerde camerasystemen.

 

Onze mensen

Voor onze medewerkers zijn wij meer dan alleen een werkgever. We bieden onze mensen diverse opleidingen en bouwen een goede band op. Dit persoonlijke contact zorgt voor continuïteit en een veilige werkomgeving. En daar plukt u de vruchten van.

 

Onze historie

In 2013 startten onze oprichters Nancy Waerts en Arthur Klootwijk hun bedrijf op Bonaire. Zij hadden al jarenlang ervaring in de beveiligingsbranche in Nederland en wilden een eigen bedrijf starten. Samen begonnen ze hun beveiligingsbedrijf Delta Caribe op Bonaire.

En nu, tien jaar later, staat er een gevestigd bedrijf op Bonaire met ruim honderd medewerkers en het vertrouwen van talloze particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.

Grote organisaties als de Rijksdienst Caribisch Nederland en WEB zijn inmiddels opdrachtgever. In 2018 begonnen we onze Delta Academy. 

Onze beloften

  • Een betrouwbare, deskundige en ervaren partner op het gebied van beveiliging.

  • Een snelle reactietijd en ‘afspraak is afspraak’.

  • Een bedrijf dat kansen biedt en die voor haar medewerkers meer is dan alleen een werkgever.

  • Maatwerk voor Caribisch Nederland, waarbij we rekening houden met de eigen identiteit, cultuur en kenmerken van de verschillende eilanden.

  • Een bedrijf dat luistert naar haar opdrachtgevers om in samenwerking te komen tot een steeds hoger niveau van onze dienstverlening.

Ontwerp zonder titel (74).png

Ontwerp zonder titel (73).png
Ontwerp zonder titel (72).png
bottom of page