top of page
580D5D6C-7291-49CE-A34A-CF7868590529.jpeg

Zorgbeveiliging

Beveiliging in de zorg vraagt om een andere aanpak dan beveiliging in bijvoorbeeld een kantoor of hotel. Onze zorgbeveiligers bieden veiligheid, bescherming en ondersteuning van medisch personeel. Deze zorgbeveiliging op maat is uniek op de Antillen.

Zorgbeveiliging Bonaire. Delta Caribe. Beveiliging.

Veiligheid, bescherming en ondersteuning 

In een zorginstelling komen soms onverwachte situaties voor. Denk aan ongenode bezoekers of plotselinge agressie door de stress van bijvoorbeeld een ongeval. Een zorgbeveiliger bewaart de rust in dit soort situaties en zorgt ervoor dat de omgeving veilig blijft. In de eerste plaats zodat het zorgpersoneel goed zijn werk kan uitvoeren. Maar ook om bezoekers en patiënten te beschermen. De zorgbeveiliger werkt preventief én reactief.

Om dit goed te kunnen, worden de medewerkers getraind in crisiscommunicatie, preventief handelen en de-escalerend optreden: zorgen dat de angel uit een conflict of lastige situatie wordt gehaald. Ook opvolging maakt onderdeel uit van de training: denk hierbij aan het aansturen van hulpdiensten als de politie en de ambulance, omgaan met maatschappelijke onrust en professionele opvang na een incident.

2T6A3213.jpg

Neem contact op
voor meer informatie!

+599 717-1877

15 Julio A. Abraham Boulevard Kralendijk, Caribisch Nederland

  • Facebook+Icon+Black
  • linkedin_black_logo_icon_147114

Dank voor het versturen!

bottom of page